نکات ایمنی دستگاه تزریق پلاستیک

امروزه دستگاه های تزریق پلاستیک طرفداران زیادی دارند و برای تولید قطعات بزرگ و کوچک پلاستیکی مانند سبد میوه، بطری و درب آن، جا ادویه و غیره استفاده می شوند. هرچند این دستگاه‌ها دارای مزایای زیادی هستند و با به کارگیری مجدد پلاستیک از ورود آن به چرخه طبیعت و آسیب به محیط زیست جلوگیری می کنند؛ اما کار با این دستگاه ها ریسک زیادی دارد. بهتر است برای پیشگیری از خسارات جانی و مالی نکات ایمنی دستگاه تزریق پلاستیک را رعایت کنیم.

مقررات ایمنی دستگاه تزریق پلاستیک

دستگاه تزریق پلاستیک دستگاهی است که ضایعات پلاستیک را در معرض حرارت زیاد قرار می دهد و آن را به پلاستیک مذاب و روان تبدیل می کند. سپس مواد مذاب را با فشار زیاد به داخل قالب مورد نظر ریخته و درب قالب را می بندد، پس از سرد شدن مواد آن را از داخل قالب بیرون می آورند و نهایتا محصول تولید شده، آماده است. این دستگاه همانطور که مزایای زیادی دارد دارای معایبی نیز می باشد که برای طول عمر بیشتر دستگاه و عدم خسارات جانی و مالی باید به آن ها توجه کرد.

اگر فرد تخصص و تجربه لازم در زمینه کار با دستگاه تزریق پلاستیک را داشته باشد، حتما از شیوه کار با تجهیزات ایمنی و ضروری دستگاه مطلع است. این تجهیزات جهت ایمن بودن افرادی که با دستگاه سروکار دارند بکار رفته و جزو اساسی برای کالاهای تولیدی هستند. بنابراین غیر فعال کردن، چشم پوشی و یا تغییر تجهیزات و مقررات ایمنی دستگاه تزریق پلاستیک به هیچ عنوان مجاز نیست.

در صورت درست کار نکردن و ایراد داشتن این تجهیزات باید دستورالعمل ایمنی کار با دستگاه تزریق پلاستیک را اجرا کرد که  در ادامه آن ها را با هم بررسی خواهیم کرد. 

نکات ایمنی هنگام خرابی و عملکرد نامناسب دستگاه تزریق پلاستیک:

  • فورا دستگاه را خاموش کنید.
  • کلید توقف اضطراری را فشار دهید.
  • جریان برق را قطع نمایید.
  • بعد از20 دقیقه سیستم خنک کننده آب را ببندید.
  • متخصص مربوطه را سریعا آگاه سازید.
  • و پس از شناسایی ایراد و برطرف نمودن آن مجددا دستگاه را روشن نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا